Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Запікаємо качку з яблуками на свята

Запікаємо качку з яблуками на свята

Запікаємо качку з яблуками на свята
Качка, запечена з яблуками - класичний рецепт, який протягом століть існує в кухнях різних країн світу.

Пропонуємо вам одну з інтерпретацій цього святкового рецепту.

Нам знадобиться:
– качка
– 2 ст.л. гірчиці
– 3 яблука
– 2 ст.л. меду
– 3 зубчики часнику
– сіль, перець
– щіпка паприки

Приготування:

1. Качку промити обсушити паперовим рушником. Натерти гірчицею, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на ніч, маринуватися.

2. Дістати качку. Натерти її сіллю і перцем зовні.

3. Розчавити часник. Змастити качку зсередини часником, сіллю і перцем.

4. Яблука промити, видалити плодоніжки, нарізати шматочками.

5. Нафарширувати качку яблуками, сколоти зубочистками черевце.

6. Укласти качку грудкою вгору на деко. Накрити фольгою і поставити запікати качку при температурі 160-180 °С.

7. Через 1,5-2 години запікання, відкрити фольгу. Змастити качку медом та паприкою, запекати ще 30 хвилин без фольги при температурі 220 °С градусів до утворення золотистої скоринки.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: