Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Смачне універсальне заварне тісто для вареників, пельменів, поз, чебуреків ...

Смачне універсальне заварне тісто для вареників, пельменів, поз, чебуреків ...

Смачне універсальне заварне тісто для вареників, пельменів, поз, чебуреків ...

Це не тісто, а просто пісня! Ніжне, еластичне, приємне в роботі і дуже смачне! І пельмені, і вареники або чебуреки завжди з ним виходять просто дивовижні. А ще з нього можна приготувати дуже смачні манти, пози, пироги і листкові коржі.
Складові:
- 1 яйце,
- сіль,
- 3 склянки борошна,
- 1 столова ложка олії,
- 1 склянка окропу.
Приготування.
До яйця додайте сіль і збийте виделкою.
Потім додайте 3 склянки борошна і 1 ложку олії.
Ретельно перемішайте і додайте 1 склянку окропу (не бійтеся, клею не буде).
Вимішайте ложкою.
А потім замішайте руками (якщо необхідно, додайте трохи борошна).
Смачного!

Тісто на мінералці для пельменів і вареників
Складові:
- 1 склянка мінеральної газованої води,
- 1 яйце,
- 0,5 чайної ложки солі,
- 0,5 чайної ложки цукру,
- 4 столові ложки олії,
- борошно (скільки забере).
Приготування.
У мисці з'єднайте всі складові, крім борошна. Муку підсипайте поступово. Замісіть м'яке еластичне тісто. Воно повинно вийти блискучим і не повинно прилипати до рук і столу.
Готуйте вареники або пельмені. Це тісто можна варити, тушкувати і навіть пекти. Воно підійде і для чебуреків, але тоді в тісто не додавайте яйце.
Смачного!

Заварне тісто, просто супер
Складові:
- 1 склянка води,
- 50 г вершкового масла,
- дрібка солі,
- 2 яйця,
- 3 склянки борошна.
Приготування.
У каструлю налийте воду, додайте сіль, вершкове масло. (Вода повинна закипіти, масло розчиниться).
У киплячу воду додати 1 склянку борошна, швидко перемішайте.
Вбити по одному яйця, розмішайте спочатку ложкою, потім руками.
Додайте борошно і замісіть тісто. (Краще додавати по одній склянці).
Тісто накрийте харчовою плівкою і залишіть на 30 хвилин.
Тісто виходить дуже м'яке, еластичне. З ним приємно працювати! Це дуже вдалий варіант тіста, підходить і на пельмені, і вареники. Увечері можна приготувати тісто, а вранці готувати вареники чи пельмені (тісто зберігати в холодильнику, накрите харчовою плівкою).
Смакові якості тіста вас вразять, таких смачних вареників і пельменів ви ще не їли! І ще є дуже великий плюс: якщо залишиться трохи вареників і пельменів, розігрійте їх на вечерю і будете вражені – вони неначе щойно зварені!
Приготуйте це тісто і воно вам сподобається на всі 100%.
Смачного!

Заварне тісто для вареників і пельменів
Це тісто навчила мене робити свекруха. Спочатку я ним користувалася у піст, але воно так мені сподобалося, що я стала його використовувати і для пельменів, і для вареників, і смажених коржів із різноманітними начинками. Тісто зовсім не містить яєць, дуже пластичне, добре ліпиться, але не липне до рук і поверхні.
Складові:
- 250 мл окропу,
- 50 г олії,
- 1/2 чайної ложки солі,
- приблизно 400 г борошна.
Приготування.
В окріп влийте олію, додайте сіль і половину борошна.
Розмішайте міксером насадками для тіста. Спочатку тісто досить грудкувате, але дуже швидко стає однорідним і гладким.
Поступово додаючи борошно, замісіть досить круте, але м'яке тісто. Якщо тісто вийде дуже круте, можна покласти його в пакет на 30 хвилин, воно стане більш пластичним.
Тісто нагадує м'який пластилін, добре ліпиться, при цьому абсолютно не прилипає до рук, столу і качалки, не потрібно додаткового борошна. Розкочується досить тонко, при розтягуванні НЕ рветься.
Смачного!

Тісто на вареники та пельмені
Складові:
- 2-3 склянки борошна (залежить від сорту борошна і від його вологості),
- 1/2 склянки молока,
- 1/3 склянки води,
- яйце,
- 1 ч. л. олії,
- 1 ч. л. солі.
Приготування.
Класичне пельменне тісто має складатися з борошна, яєць і води (або молока) – цей склад визначився багатовіковим досвідом багатьох народів. Важливим питанням є визначення правильних пропорцій і тут знову на допомогу приходить досвід. Ідеальне співвідношення яєць і води – на кожне середнє яйце необхідно брати 2 склянки борошна. Для отримання необхідної в'язкості до тіста додають теплу воду та / або молоко. Олія робить тісто ніжнішим. Сіль додають за смаком.
Отже, висипте на стіл або в чашку 2 склянки борошна. У центрі отриманої гірки зробіть невелику ямку, розбийте туди яйце і додайте теплу воду, змішане з молоком і сіллю.
Ретельно вимішайте тісто, додайте в нього 1 чайну ложку олії і ще раз ретельно вимішайте.
Отримане тісто накрийте тканиною або рушником і залишіть на 40 хвилин для дозрівання. Через 40 хвилин чудове тісто буде готове.
Сподобалося? Тоді поділіться.

КОМЕНТАРІ (5)
Ilona 19 січня 2016 08:35
Wszystko wypr?bowane i b. smaczne - polecam .
Цитировать          1
Testo 19 січня 2016 15:45
Testo zavarne
Цитировать          2
Bingo.in.ua 7 квітня 2016 21:05
класний рецепт

Дуже смачно
Цитировать          3
козлова вікторія 26 жовтня 2016 13:38
"Рослинне масло" - це олія
Цитировать          4
JamesWal 16 жовтня 2017 18:57
!!!


-----
<a href=https://3psn.ru/page/playerunknowns-battlegrounds/>pubg </a> | https://3psn.ru/
Цитировать          5
Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: