Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо сирник "Львівська пані" з мармеладом

Готуємо сирник "Львівська пані" з мармеладом


Готуємо сирник "Львівська пані" з мармеладом
Рецептів сирників є безліч. Кожна господиня готує його по-своєму – з маком, яблуками, сухофруктами, родзинками і т.д. Ми пропонуємо вам рецепт з мармеладом

Інгредієнти:
Для сирної серединки:
сир домашній - 500 г
цукор - 2 / 3 склянки
яйця - 3 шт
цедра лимона - 1 шт
крохмаль - 1 ст. л
мармелад.

Для штрейзеля:
вершкове масло - 80 г
цукор - 1 / 3 склянки
борошно - 2 / 3 склянки;
какао - 2 ст. л .


Приготування:
Сир, цукор , яйця викласти в один посуд. Розтерти в однорідну, пишну, кремоподібну масу. Додати крохмаль, цедру лимона, ретельно змішати. Додати мармелад.

Приготувати штрейзель: вершкове масло натерти на тертці. Додати до натертого масла борошно і цукор, руками перетерти в крихту. Додати какао, розтерти до однорідності.

На дно форми для запікання викласти половину шоколадного штрейзеля, потім сирну масу з мармеладом, ретельно розрівняти лопаткою, щоб не було порожнеч. Накрити другою половиною штрейзеля.

Випікати 45 хвилин за температури 190 °С. Готовий сирник піднімається вище форми і відстає від стінок. Його треба повністю остудити, не виймаючи з форми.

Сирнику необхідно настоятися 5-6 годин щоби він став щільніщим.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: