Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Приготувати курячий паштет це просто та швидко

Приготувати курячий паштет це просто та швидко

Приготувати курячий паштет це просто та швидко
Курячий паштет завжди стане у пригді, коли потрібно смачно і швидко нагодувати своїх голодних друзів на пікніку, дачі, або під час подорожі на машині або поїзді.

Крім того це блюдо цілком може стати вишуканою закускою під міцні спиртні напої. Головне, аби паштет був відмінної якості – з м'яким смаком, тонким ароматом, однорідною і ніжною текстурою.

Такий паштет цілком можливо приготувати в домашніх умовах самостійно.

Інгредієнти:
500 грамів курячої печінки;
200 грамів сметани;
2 столові ложки вершкового масла;
2 цибулини;
2 зубчики часнику;
1 чайна ложка меленого коріандру;
мускатний горіх;
мелений чорний перець;
зелень за смаком;
сіль.

Приготування:
Печінку промити під проточною водою, очистити від плівочок і порізати невеличкими шматочками.

Зубчики часнику почистити та подрібнити. Цибулю почистити, помити і дрібно порізати.

В сковорідку покласти вершкове масло і поставити на помірний вогонь. Коли масло розтопиться, покласти подрібнену цибулю і часник, смажити, постійно помішуючи, приблизно 5 хвилин.

До цибулі з часником додати шматочки печінки, перемішати і тушкувати на невеликому вогні 10 хвилин, час від часу помішуючи.

Печінку посолити, поперчити, додати мускатний горіх, коріандр і сметану, добре перемішати і тушкувати ще 5 хвилин.

Зняти з плити і збити все за допомогою блендера до однорідної маси.

Викласти пюре у прямокутну або квадратну формочку, накрити харчовою плівкою або фольгою і поставити в холодильник на декілька годин.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: