Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Як приготувати соус "Бешамель"

Як приготувати соус "Бешамель"


Як приготувати соус "Бешамель"
Ми продовжуємо знайомити вас з рецептами приготування найвідоміших соусів з різних країн.

Соус «Бешамель» є одним із п’яти базових у французькій кухні. Базовими їх називають тому, що саме вони лежать в основі всіх інших французьких соусів. «Бешамель» чудово підходить до молочної телятини, птиці, свинини, білої риби, картоплі, селери. Саме тому його так часто використовують на українській кухні.


Інгредієнти:
500 мл молока;
1 цибулина;
30 г пшеничного борошна;
30 г вершкового масла;
сіль, білий перець за смаком.

Приготування

Молоко вилити в каструльку з товстим дном, покласти туди цілу цибулину. Варити на слабкому вогні 20 хв.

Масло розтопити в глибокій посудині, додати муку, активно перемішуючи, доки маса не загустіє.

З молока дістати цибулину. Не перестаючи помішувати, тоненькою цівкою влити молоко в масло з мукою. Варити півгодини.

Зняти з вогню. Посолити, поперчити за смаком. Готовий соус рекомендується процідити через ситечко.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: