Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Рецепт приготування гірчичного соусу по-англійськи

Рецепт приготування гірчичного соусу по-англійськи


Рецепт приготування гірчичного соусу по-англійськи
"Порадник" продовжує знайомити своїх читачів з рецептами різноманітних соусів.

Цього разу пропонуємо вашій увазі рецепт гірчичного соусу по-англійськи. Ароматний, густий, у міру гострий, він смакуватиме і з буденними стравами, і доповнить святковий стіл, якщо його помістити у спеціальну соусницю.

Навряд чи існує більш вдалий рецепт універсального соусу до м’яса та овочів.

Інгредієнти:
2 ст. ложки гірчиці в порошку;
1 ст. ложка гірчиці в зернах;
200 мл густої сметани високої жирності;
2 цибулини;
150 мл білого вина;
1 лавровий листок;
2 ч. ложки цукру.

Приготування:

Дрібно порізати цибулю, змішати її в каструльці з вином і цукром, покласти лавровий лист і поставити середній вогонь.

Варити на мінімальному вогні доти, доки обсяг вина не зменшиться вдвічі.

Додати гірчицю і сметану. Акуратно розмішайте до однорідності.

Подавати соус можна відразу, ще теплим або ж холодним, зберігаючи його в холодильнику не довше 48 годин.

Пропонуємо також подивитися рецепти приготування сусів "Тартар", "Дзадзикі", "Бешамель".

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: