Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Варення зі шкірок кавуна нагадає взимку про сонячне літо

Варення зі шкірок кавуна нагадає взимку про сонячне літо


Варення зі шкірок кавуна нагадає взимку про сонячне літо
Купуєте кавун, з’їдаєте, а шкірку викидаєте? Даремно! Адже з неї можна приготувати смачне, духмяне варення, насичене ароматом кавуна. Воно чудово підходить до сніданку. Обов’язково спробуйте приготувати, не пошкодуєте.

Інгредієнти:
1 кг шкірок з кавуна;
800 г цукру;


Приготування:

Кавун порізати скибками, соковиту м’якоть з’їсти, а шкірки покласти у посудину. Зрізати зелену шкірку і нарізати шматочками шириною приблизно у 1 сантиметр.

Засипати цукром, перемішати і лишити на 8 годин. Шкірки мають пустити сік, а цукор розтанути.

Поставити суміш на вогонь, довести до кипіння, збавити вогонь на мінімум і кип’ятити ще 2 години. Постійно помішувати.

За цей час варення в кілька раз зменшиться в об’ємі. Якщо його варити довше зазначеного часу, воно буде більш густим.

Готове варення розлити у банки і закатати.

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: