Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Смакота нашвидкоруч. Вісім рецептів гарячих бутербродів

Смакота нашвидкоруч. Вісім рецептів гарячих бутербродів


Смакота нашвидкоруч. Вісім рецептів гарячих бутербродів
Якщо хочеться швидко та смачно перекусити вам, звісно, допоможуть гарячі бутерброди.

Першим бутербродом вважається намащений маслом хліб. Потихеньку до нього додавалися різні начинки. Наразі кожна країна має свої правила і особливості приготування цієї страви.



Сьогодні ми вийдемо за скромні рамки типового приготування бутербродів то типу «ковбаса-сир» і розповімо вам про вісім варіантів приготування гарячих смаколиків.

1. Гарячі бутерброди з тертою картоплею

Інгредієнти:
4 картоплини,
400 г хліба чи батона,
1 ст. ложка олії, сіль, перець.

Приготування:
Натерти сиру картоплю на тертці, посолити, поперчити за смаком. Хліб чи батон порізати, зверху рівномірно викласти картоплю. Картопляною стороною обережно викласти бутерброди на розігріту з олією сковорідку, смажити до золотистого кольору. Перевертати хліб не потрібно – смажити лише з одного боку.

2. Гарячі бутерброди з яйцем і сосисками

Інгредієнти:
1 яйце,
1 ст. ложка майонезу,
1 ч. ложка томатної пасти,
200 г сосисок,
200 г твердого сиру,
400 г хліба,
50 г вершкового масла,
сіль, зелень.

Приготування:
Яйце збити з майонезом і томатною пастою. Сосиски дрібно порізати. Сир потерти на тертці. Додати зелень, спеції. Все змішати, викласти на шматки хліба, а їх — на змащене маслом деко. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 5-10 хвилин.

3. Гарячі бутерброди з картопляним пюре і сиром

Інгредієнти:
Для начинки №1:
200 г картопляного пюре,
1 яйце,
2 ст. ложки майонезу,
зелена цибуля.
Для начинки №2:
100 г твердого сиру,
3 ст. ложки майонезу,
0,5 ч. ложки чорного перцю, кріп.

Приготування:
Змішати окремо інгредієнти обох начинок. Змастити хліб першою начинкою, зверху – другою. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.

4. Гарячі бутерброди з грибами та сиром

Інгредієнти:
8 шматків хліба,
200 г свіжих печериць,
1 ст. ложка вершкового масла,
2 ст. ложки борошна,
0,5 скл. сметани,
1 помідор,
2 ст. ложки тертого сиру,
1 цибулина,
сіль, перець.

Приготування:
Гриби дрібно порізати, обсмажити на маслі. Додати борошно, сметану, сіль, перець і тушкувати, постійно помішуючи доти, доки соус загусне. Хліб намастити маслом, викласти грибний соус, далі — порізані кружальцями помідори і кільця цибулі. Зверху все посипати сиром. Запікати в духовці до зарум’янення.

5. Гарячі бутерброди з курячим філе і сиром

Інгредієнти:
8 шматків хліба,
200 г відвареного курячого філе,
200 г твердого сиру,
2 ст. ложки вершкового масла,
сіль, перець.

Приготування:
Хліб намастити маслом. Викласти порізане пластинками куряче філе, посолити, поперчити, посипати тертим сиром. Запікати в духовці до зарум’янення.

6. Гарячі бутерброди з шинкою, бочком і сиром

Інгредієнти:
10 шматків хліба,
200 г печеного бочка,
200 г шинки,
200 г твердого сиру,
3 помідори,
2 яйця,
5 ст. ложок молока,
сіль, перець.

Приготування:
Шинку і бочок порізати тонкими пластинками і злегка підсмажити на сковорідці. Сир і помідори теж порізати тоненькими пластинами. На шматок хліба викласти по пластинці бочку, шинки, помідора і сиру. Накрити другим шматком хліба. Яйця збити з молоком, сіллю і перцем. Бутерброд вмочити у яйце з обох боків та обсмажити на розігрітій з олією сковорідці. Смажити до золотистого кольору з обох боків, перевертати обережно.

7. Гарячі бутерброди з плавленим сиром і часником

Інгредієнти:
10 скибок батона,
2 плавлених сирки,
4 зубки часника,
2 ст. ложки майонезу чи сметани,
сіль, перець, зелень.

Приготування:
Батон трішки обсмажити з одного боку на олії. Сир потерти на тертці, змішати з потовченим часником, подрібненою зеленню, майонезом, сіллю і перцем. Намастити начинкою обсмажений бік батона і поставити у розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин.

8. Гарячі бутерброди з фаршем і сиром

Інгредієнти:
10 скибок батона,
2 яйця,
1 ст. ложка борошна,
300 г будь-якого фаршу,
200 г твердого сиру,
1 цибулина,
сіль, перець.

Приготування:
Яйця збити з молоком, вмочити в цю суміш батон і просмажити з обох боків. Фарш посолити, поперчити, викласти на скибки батона. Цибулю порізати півкільцями, викласти на фарш, зверху посипати тертим сиром. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: