Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Згадуємо смак дитинства. Готуємо шоколадну ковбаску

Згадуємо смак дитинства. Готуємо шоколадну ковбаску


Згадуємо смак дитинства. Готуємо шоколадну ковбаску
Давайте приготуємо шоколадну ковбасу. І не зважайте на трохи дивну назву, страва дуже оригінально виглядає і абсолютно приголомшлива на смак.
Безпрограшний варіант в якості десерту!



Рецепт шоколадної ковбаски «Класичний»

Інгредієнти:

Печиво пісочне – 500 г.
Масло – 200 г.
Цукор – 1 ст. л.
Какао – 4 ст. л.
Згущене молоко – 1 банка.
Волоські горіхи – 100-150 г.

Приготування:

Половину печива ламаємо на дрібні шматочки. Решту – прокручуємо через м’ясорубку або кладемо у пакет і качалкою подрібнюємо його до порошкоподібного стану.

Змішуємо поламане і подрібнене печиво, додаємо розм’якшене вершкове масло, подрібнені волоські горішки, банку згущеного молока і какао.

Все перемішати до густої однорідної маси. Викласти на фольгу або пергаментний папір змащений маслом, загорнути в ковбаску і покласти в морозилку на 2-3 години.

Перед подачею нарізати кільцями.

Рецепт шоколадної ковбаси «Особлива»

Ще один рецепт шоколадної ковбаски, він досить цікавий, але на нього потрібно витратити трохи більше часу. Хоча зусилля того варті.

Інгредієнти:

Печиво пісочне – 500 г.
Цукор – 2 склянки.
Яйця – 2 шт.
Какао – 3 ст. ложки.
Масло – 300 г.
Шоколадка – 1 шт.
Ізюм – 50-100 г.
Горіхи -100 г.

Приготування:

Розтираємо цукор з яйцями, додаємо какао.

Розтоплюємо масло у каструльці на плиті, додаємо яйця з цукром і залишаємо не на довго на малому вогні, безперервно помішуючи.

Розламуємо шоколадку на дрібні шматочки і додаємо в каструльку до інших продуктів.

Потім висипаємо поламане печиво, додаємо горіхи і родзинки, залишаємо масу, щоб вона просочилася і охолола.

Далі, викладаємо все на фольгу або харчову плівку, формуємо ковбаску. Ставимо на 2-3 години в холодильник.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: