Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Як приготувати Рокот крумплі. Рецепт смачної угорської запіканки

Як приготувати Рокот крумплі. Рецепт смачної угорської запіканки


Як приготувати Рокот крумплі. Рецепт смачної угорської запіканки
Рокот крумплі – це традиційна страва угорської кухні з простих і звичних для українців продуктів.

Її також готують на Закарпатті, а можете спробувати приготувати і ви.



Інгредієнти:

400 г картоплі;
2 яйця;
100 г ковбаси напівкопченої;
50 г смальцю;
60 г сметани;
сіль, перець.

Приготування:

Картоплини відварити у шкірці в підсоленій воді до готовності, охолодити, потім обчистити і порізати кружальцями.

Ковбасу і відварені накруто яйця теж порізати кружальцями.

На змащену смальцем бляшку з високими бортами шарами викладати кружальця картоплі, яєць, ковбаси, посолити і поперчити.

У такій послідовності і наступні шари.

Верхнім шаром має бути картопля, яку потрібно залити розтопленим смальцем та сметаною, поставити у розігріту духовку та запікати до готовності.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: