Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо салат з оселедцем та яблуком. Швидко, смачно та трохи незвично

Готуємо салат з оселедцем та яблуком. Швидко, смачно та трохи незвично

Готуємо салат з оселедцем та яблуком. Швидко, смачно та трохи незвично
Рецепт ситного й незвичного салату з оселедцем та яблуком, який виручить, коли нагрянули несподівані гості, та прикрасить будь-який святковий стіл.

Легко готувати, приємно смакувати.

Інгредієнти:

250 грамів оселедця;
1 кисле яблуко;
1 цибулина;
3 курячі яйця;
2 картоплини;
2 столові ложки сметани або майонезу;
2 столові ложки оцту;
1 столова ложка солодкої гірчиці;
мелений чорний перець;
сіль.

Приготування:

Курячі яйця відварити до готовності, покласти в холодну воду на 10 хвилин, почистити, порізати кубиками або натерти на крупній тертці.

Картоплю помити, відварити в шкірці до готовності, охолодити, очистити і порізати кубиками.

Цибулю почистити, помити, порізати дрібно або півкільцями, покласти в глибоку тарілку і залити оцтом, розведеним навпіл окропом, щоб промаринувалась.

Яблуко почистити від шкірки, дістати серединку з насінням і порізати кубиками.

Оселедець почистити від шкірки і кісточок та також порізати кубиками.

Сметану або майонез перемішати з гірчицею, до утворення однорідного соусу.

Картоплю, яблуко, оселедець, мариновану цибулю, яйця добре перемішати і заправити готовим соусом.

Поперчити, посолити і посипати подрібненою зеленню.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: