Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Запікаємо скумбрію з овочами у фользі

Запікаємо скумбрію з овочами у фользі


Запікаємо скумбрію з овочами у фользі

Рецепт запеченої скумбрії дуже простий та невибагливий. Тому, сподіваємося, він сподобається тим, хто полюбляє смачно поїсти, але не готовий витрачати багато часу на приготування.

Тож цього разу пропонуємо приготувати скумбрію з овочами у духовці.

Інгредієнти:

4 скумбрії;
150 грамів твердого сиру;
3 морквини;
4 цибулини;
3 столові ложки майонезу;
3 столові ложки сметани;
зелень кропу і петрушки;
сіль, олія.

Приготування:

Скумбрію розморозити, почистити і помити. Розділити на філе, видалити кісточки і порізати на великі шматки.

Цибулю почистити від шкірки, помити і порізати кільцями або півкільцями.

Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці або порізати кружечками.

На розігріту сковорідку з олією викласти цибулю і підсмажити до золотистого кольору, додати моркву і ще смажити на маленькому вогні близько 10 хвилин.

Зелень кропу і петрушки промити, просушити і дрібно порізати.

Твердий сир натерти на крупній тертці.

В окремій посудині перемішати натертий твердий сир зі сметаною, майонезом, декількома ложками води і зеленню. Посолити до смаку.

Форму для запікання застелити фольгою і викласти спершу шар смаженої цибулі з морквою, поверх овочів – шматки скумбрії, і все це залити сирною масою.

Форму накрити фольгою і поставити в розігріту духовку.

Запікати 30 хвилин при температурі 180º, а потім зняти фольгу і пекти ще 15-20 хвилин до утворення рум’яної скоринки.

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: