Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо картопляні галушки з грибами "по-мисливськи"

Готуємо картопляні галушки з грибами "по-мисливськи"


Готуємо картопляні галушки з грибами "по-мисливськи"

Пропонуємо вашій увазі зовсім неважку у приготуванні страву, яка принесе максимум задоволення та смаку.

Вважаємо, що цей рецепт стане у пригоді в дні посту, коли м’ясні страви обмежені, а енергію для повноцінного існування черпати звідкись потрібно

Картопля і заморожені гриби або печериці – от майже все, що потрібно.

Інгредієнти:

300–350 г картоплі, відвареної "у мундирі";
200 г грибів;
сіль, перець до смаку;
1 ст. ложка крохмалю;
100–200 г борошна;
3 ст. ложки соняшникової олії;
1 цибулина;
2 зубці часнику.


Приготування:

Картоплю почистити і ще теплою протерти через сито або потовкти. Змішати з крохмалем, посолити й поперчити.

Гриби (краще лісові, але можна і шампіньйони) відварити і дрібно порізати або пропустити через м’ясорубку з великою решіткою, посолити і поперчити.

Змішати картоплю з частиною грибів і поступово додавати борошно (100–150 г). Тісто має бути м’яким і не прилипати до рук.

Скачати з тіста тонкі валики, порізати їх, щоб утворилися галушки близько 1 см завтовшки.

Обсмажити подрібнену цибулю та гриби в олії, вичавити часник.

Відварити галушки в підсоленому окропі 3–5 хв після спливання.

Вийняти шумівкою на тарілку, перемішати з підсмаженою цибулею і грибами.

Прикрасити листком салату і тертою морквою.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: