Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Чотири рецепти універсальних заправок для салатів

Чотири рецепти універсальних заправок для салатів


Чотири рецепти універсальних заправок для салатів

"Завжди додавайте заправку перед самою подачею салату на стіл. Я обожнюю робити заправку в баночках з-під джему: в них можна розгледіти, чи змішалися компоненти, їх зручно збовтувати, а залишки можна в тій самій банці відправити на зберігання у холодильник. Тут я даю чотири основні рецепти заправок, якими можна поливати дуже багато салатів. За винятком заправки з йогуртом, всі вони складаються з трьох частин олії та одної частини кислоти, тобто оцту або лимонного соку ", – розповідає відомий кухар Джеймі Олівер.

Французька заправка
Необхідно очистити та дрібно порубати півзубчика часнику. Візьміть банку помістіть в неї часник, 1 ч. л. не гострої гірчиці, 2 ст. л. білого або червоного винного оцту і 6 ст. л. оливкової олії extra virgin, додайте трошки морської солі і свіжозмеленого чорного перцю. Закрийте кришкою і гарненько потрясіть.

Заправка з йогуртом
Налийте в банку 6 ст. л. йогурту, 2 ст. л. білого або червоного винного оцту і 1 ст. л. оливкової олії extra virgin, додайте дрібку морської солі і свіжозмеленого чорного перцю. Закрийте кришкою і гарненько потрясіть.

Лимонна заправка
Налийте в банку 6 ст. л. оливкової олії extra virgin, додайте дрібку морської солі і свіжозмеленого чорного перцю. Вичавіть туди ж сік 1 лимона. Закрийте кришкою і гарненько потрясіть.

Заправка з бальзамічним оцтом
Налийте в банку 6 ст л. оливкової олії extra virgin і 2 ст. л. бальзамічного оцту, додайте дрібку морської солі і свіжомеленого чорного перцю. Закрийте кришкою і гарненько потрясіть.

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: