Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо "Червону ікру" з оселедця та моркви

Готуємо "Червону ікру" з оселедця та моркви

Готуємо "Червону ікру" з оселедця та моркви

Пропонуємо вашій увазі чудову закуску із серії «дешево та сердито».

Мінімум компонентів – максимум смаку та задоволення.

Така закуска прикрасить навіть святковий стіл, але тоді, щоби не шокувати гостей, скажіть їм, що це оселедцеве масло.


Інгредієнти:

2 оселедці;
2-3 варені морквини;
100 г вершкового масла;
1 плавлений сирок.

Приготування:

Почистити оселедець, зняти шкірку і видалити усі кісточки.

Варену моркву очистити від шкірки (чим більше моркви, тим насиченіший буде «ікорний» колір, але гостроти менше).

Оселедець і моркву пропустити через м’ясорубку. Охолоджене масло та сирок натерти на грубій тертці.

Ретельно вимішати усі подрібнені інгредієнти і поставити в холодильник мінімум на 2 години.

Мастити на хліб або крекер і подавати на широкій тарілці або таці, прикрасивши зеленню або фігурними шматочками моркви.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: