Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Як запекти коропа у майонезно-гірчичному соусі

Як запекти коропа у майонезно-гірчичному соусі


Як запекти коропа у майонезно-гірчичному соусі
Запікання риби під яким-небудь маринадом або соусом дозволяє зберегти її специфічний смак і аромат. Важливо не перестаратися в добавках, щоб риба залишилася соковитою і все-таки рибою, а не чимось іншим.

Зауважимо, що деякі сорти риби краще поєднуються з овочевими добавками, в той час як інші – смачніші з вершками і яйцями.

А ми пропонуємо вам рецепт запеченого коропа у майонезно-гірчичному соусі

Інгредієнти:
На 6 порцій нам знадобиться:
Короп – 1 кг.
Майонез легкий – 100 г.
Гірчиця – 2 чайних ложки.
Кріп сушений – за смаком.
Морква – 2 шт.
Цибуля – 2 шт.

Починаємо готувати:

Підготуйте рибу: необхідно очистити від луски, випатрати, добре промити. Натерти з двох сторін сіллю та чорним перцем.

Готуємо соус: змішуємо майонез з гірчицею та додаємо сушений кріп.

Цибулю і моркву нарізаємо досить крупно.

Деко необхідно застелити фольгою, викласти на неї цибулю і моркву, посолити їх, поперчити та полити олією.

На овочі викладаємо рибу, змащуємо її майонезно-гірчичним соусом, щільно упакувуємо у фольгу (щоб вийшов своєрідний пакет) та відправляємо у розігріту духовку.

Приблизно через пів години рибу треба розкрити та запекати до рум'яної скоринки.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: