Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Приготуйте до кави смачний “Торф’яний пиріг”

Приготуйте до кави смачний “Торф’яний пиріг”


Приготуйте до кави смачний “Торф’яний пиріг”

Естонський сирник, або як його ще називають “торф’яний пиріг”, готується доволі швидко і так само швидко зникає, бо дуже смачний.

Інгредієнти:

500 грамів кисломолочного сиру;
400 грамів борошна;
350 грамів цукру;
250 грамів вершкового масла;
100 грамів сметани;
4 курячі яйця;
4 столові ложки какао;
3 столові ложки крохмалю;
ванільний цукор.

Приготування:

Вершкове масло розім’яти, додати 150 грамів цукру і добре розтерти.

Борошно просіяти, додати какао і перетерти з вершковим маслом щоб утворилися шоколадні крихти.

Кисломолочний сир перемішати з цукром (200 грамів), додати курячі яйця, сметану і ванільний цукор. Все збити за допомогою блендера до однорідності.

Додати крохмаль і ретельно вимішати.

Форму для запікання застелити пергаментом, змазати вершковим маслом і викласти частину шоколадних крихт, на них обережно вилити начинку з кисломолочного сиру, а поверх сирного шару висипати шоколадні крихти, що залишились.

Поставити в розігріту духовку і випікати 50 хвилин при температурі 180 ºС.

Естонський сирник готовий. Чудово смакує з гарячою кавою.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: