Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо "Лагман". Суп і рагу за одним рецептом

Готуємо "Лагман". Суп і рагу за одним рецептом

Готуємо "Лагман". Суп і рагу за одним рецептом

Пропонуємо вашій увазі рецепт середньоазійської страви, яку одночасно відносять і до перших страв, і до других.

А регулювати цей процес можна за допомогою м’ясного бульйону. Коли його багато – це суп, а коли мало – це рагу.

Отже для приготування супу "Лагман" нам знадобиться.

Інгредієнти:

500 грамів телятини;
300 грамів локшини;
1,5 літрів м’ясного бульйону;
2 помідори;
2 болгарські перці;
1 цибулина;
3 столові ложки олії;
2 зубці часнику;
пучок петрушки;
мелений чорний перець;
сіль.

Приготування:

М’ясо промити, порізати невеличкими кубиками і підсмажити до золотистого кольору з обох боків. Для цього краще м’ясо смажити невеличкими порціями, а сковорідку обрати глибоку, з високими бортиками.

Перець помити, очистити від серединки з насінням і порізати невеличкими кубиками.

Помідори помити, ошпарити кип’ятком, зняти шкірку і порізати кубиками.

Цибулю почистити, помити і порізати невеличкими шматочками.

У сковорідку до м’яса додати порізані помідори, перець і цибулю, все акуратно перемішати, смажити на середньому вогні, постійно помішуючи, приблизно 7 хвилин.

М’ясний бульйон підігріти і влити в сковорідку до м’яса з овочами, довести до кипіння, зменшити вогонь і залишити на годину варитись.

Локшину відварити до готовності, процідити і залишити в друшляку, щоб стекла зайва волога.

Підготувати глибоку тарілку, покласти трішки готової локшини та залити бульйоном з м’ясом і овочами.

Часник і петрушку дрібненько порізати і додати в суп.

Подавати суп дуже гарячим.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: