Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо салат з пекінської капусти та копченої скумбрії

Готуємо салат з пекінської капусти та копченої скумбрії

Готуємо салат з пекінської капусти та копченої скумбрії

Зазвичай, копчену рибу ми зустрічаємо у салатах не дуже часто. Тому, сподіваємося, цей рецепт викличе у вас додатковий інтерес.

Готується цей салат досить швидко та легко, а інгредієнти цілком доступні.

Інгредієнти:

1 копчена скумбрія;
0,5 пекінської капустини;
по 1 цибулині, морквині і перчині;
3 ст. ложки оцту;
по 1 ч. ложці гірчиці та цукру;
5 ст. ложок олії;
сіль, перець, зелень.

Приготування:

Капусту дрібно нашаткувати, цибулю і перець порізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці, зелень подрібнити.

Скумбрію почистити від шкірки і кісток, філе порізати шматочками. Приготувати заправку: гірчицю, цукор, сіль, перець, оцет і олію збити до утворення однорідної емульсії.

Змішати усі овочі, рибу і заправку, готовий салат притрусити січеною зеленню.

За бажанням, салат можна прикрасити сіткою з майонезу, огірками та креветками.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: