Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Замість окрошки приготуйте узбецький суп Чалоп

Замість окрошки приготуйте узбецький суп Чалоп

Замість окрошки приготуйте узбецький суп Чалоп

Цей холодний узбецький суп традиційно готують на суміші катику (кислого молока) та холодної води.

Чалоп дещо нагадує окрошку, тому смакуватиме теплого весняного або літньо дня.

Інгредієнти:
0,5 л кислого молока або кефіру;
1 ч. ложка солі, перець;
зелень (кріп, петрушка, кінза, базилік, зелена цибуля і часник);
пучок редиски;
2-3 огірки;
1 скл. газованої води.

Приготування:

Овочі і зелень порізати, змішати з водою і кисляком.

Додати спеції, поставити у холодильник мінімум на годину.

Подавати у піалах.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: