Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Запікаємо молоду картоплю з сиром

Запікаємо молоду картоплю з сиром


Запікаємо молоду картоплю з сиром

Сир і картопля – інгредієнти, які чудово доповнють одне-одного, гарантуючи, що буде смачно. Тим більше, коли картопля молода.

Інгредієнти:

1 кг молодої картоплі;
50 г вершкового масла;
50 г тертого твердого сиру;
сіль, чорний перець, зелень.

Приготування:

Бульби бажано вибрати приблизно однакового розміру. Добре вимити, шкірку не чистити.

Надрізати кожну картоплину вздовж, не дорізаючи до кінця – зовні картоплини повинні здаватися цілими.

Змастити маслом форму для запікання, викласти картоплю розрізами вгору, посипати перцем, сіллю, посіченою зеленню і сиром так, щоб в розрізи також потрапила начинка.

На кожну картоплину зверху покласти по шматочку вершкового масла, готувати в розігрітій духовці до готовності і золотисто-коричневої скоринки.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: