Регистрация    Увійти
Авторизація
» » На ринку з’явилися кабачки? Саме час приготувати кабачковий торт з печерицями

На ринку з’явилися кабачки? Саме час приготувати кабачковий торт з печерицями

На ринку з’явилися кабачки? Саме час приготувати кабачковий торт з печерицями

Пропонуємо вашій увазі рецепт вишуканої та дуже оригінальної овочевої страви.

Щоправда з нею доведеться трішечки "повозитися". Але результат того вартий.

Загалом найскладніше у приготуванні – приготувати кабачкові коржі. А далі – як то кажуть, “справа техніки”: перемастити, прикрасити і подати до столу!

Інгредієнти:
4 молодих кабачки (900 г);
3 яйця;
1 скл. борошна;
2 дрібки соди;
250 г свіжих печериць;
1–2 цибулини;
2 помідори;
часник;
зелень;
250 г майонезу;
80 г твердого сиру.

Приготування:

Кабачки почистити і натерти на дрібній тертці або змолоти у блендері. Добре відтиснути сік, додати яйця, сіль і перець, перемішати, всипати борошно, соду, знову все добре перемішати. Спекти або підсмажити на пательні (довго і на малому вогні) 4 товстенькі коржі.

Дрібно порізати цибулю та печериці. Обсмажити до золотистого кольору цибулю, додати гриби. Усе разом тушкувати до випаровування рідини.

У майонез вичавити часник, додати зелень і перемішати. Помідори порізати кружечками і трохи обсмажити.

Коржі остудити, скласти торт: корж, майонезна суміш, половина грибів, корж, майонез, помідори, корж, майонез, решта грибів, корж.

Краї і верх змастити майонезом і прикрасити овочами, тертим сиром і зеленою цибулею. На кілька годин поставити торт у холодильник.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: