Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо картоплю по-французьки з грибами

Готуємо картоплю по-французьки з грибами

Готуємо картоплю по-французьки з грибами

Ця страва давно полюбилася українцям простотою у приготуванні й доступністю, а ще вона дуже смачна й ситна.

Картопля по-французьки ‒ ідеальна страва у випадку, якщо до вас раптово завітали гості: можна швиденько поставити деко у духовку і йти розважати гостей, поки страва спечеться.

Інгредієнти:

500 грамів м’яса;
6 великих картоплин;
400 грамів грибів;
300 грамів твердого сиру;
2 середні цибулини;
майонез;
олія;
сіль, перець.

Приготування:

М’ясо ріжемо як на відбивні, кожен шматочок відбиваємо, солимо та перчимо.

Картоплю та цибулю нарізуємо кружальцями, гриби ‒ тоненькими пластинками. Сир тремо на тертці.

Деко змазуємо олією, викладаємо на нього картоплю й змазуємо майонезом.

Зверху викладаємо відбивні, також змазуємо майонезом.

Викладаємо цибулю з грибами, робимо тоненьку сіточку з майонезу, посипаємо сиром.

Запікаємо у духовці 45-50 хвилин.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: