Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо салат з кабачків з часником та горіхами

Готуємо салат з кабачків з часником та горіхами

Готуємо салат з кабачків з часником та горіхами

У цьому салаті кабачки мають залишаютися твердими, хоч і не сирими. А аромат часнику та смак горіхів надають чудовий смак.

Інгредієнти:

3 невеликі молоді кабачки;
0,5 склянки волоських горіхів;
4-5 зубків часнику;
1 чайна ложка цукру;
зелень кропу та петрушки
3 столові ложки лимонного соку;
чорний мелений перець;
сіль;
оливкова олія для заправки.

Приготування:

Кабачки порізати великими шматками (наприклад, кружальця завтовшки 2 сантиметри ріжемо начетверо), посолити.

Коли з’явиться сік, злити його.

Підсмажити кабачки на сковороді із розігрітою соняшниковою олією на великому вогні – так, щоб вони лише обсмажувалися, а не просмажувалися.

Класти на сковороду одним шаром, тому розділити кабачки на кілька порцій.

Горіхи подрібнити качалкою на дошці, зелень дрібно порізати, часник подрібнити.

Горіхи, зелень, часник, а також сіль, цукор і лимонний сік змішати з оливковою олією.

Цю заправку вилити у кабачки, поперчити і обережно перемішати.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: