Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо "ананаси" з кабачків та аличі

Готуємо "ананаси" з кабачків та аличі

Готуємо "ананаси" з кабачків та аличі

Якщо цього року на вашому городі чомусь не вродили ананаси, не треба засмучуватися. Вихід завжди є

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування "ананасів" з кабачків та аличі.

Такі "ананаси" можна додавати до салатів, запікати з м’ясом по-французьки, або просто їсти прямо з банки.

Інгредієнти:

3 кг кабачків;
0,5 кг аличі;

Для цукрового сиропу:
1 кг цукру на 1 л води.

Приготування:

Кабачки середньої зрілості почистити від шкірки і видалити серцевину. Частину, що залишилася, нарізати часточками завдовжки 4–5 см і завтовшки 1 см.

Укласти в чисті стерилізовані банки. Зверху покласти 7–10 плодів жовтої кислої аличі.

Залити гарячим цукровим сиропом 50% концентрації (1 кг цукру на 1 л води).

Стерилізувати: 0,5 л банки – 10 хв, 1 л – 12 хв. Загорнути, перевернути банки догори дном, укутати і залишити до повного охолодження. На смак ці кабачки дуже нагадують ананас.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: