Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо швидкий "жульєн" у булочці

Готуємо швидкий "жульєн" у булочці

Готуємо швидкий "жульєн" у булочці

Хрумкі булочки, нафаршировані курятиною, грибами та сиром – дуже спокуслива і смачна ідея.

Інгредієнти:

400 г філе курки чи курячого стегна;
400 г печериць;
200 г сметани;
150 г твердого сиру;
2 цибулини;
6 круглих несолодких булочок.

Приготування:

Куряче м’ясо відварити в підсоленій воді, дрібно порізати.

Цибулю порізати, просмажити на олії.

Гриби дрібно порізати, додати до цибулі, обсмажити до готовності.

Додати сметану, смажити ще хвилин 15.

У булочках зрізати верхи та вибрати серединку.

Сир натерти на грубій тертці.

Жульєн викласти в булочки, посипати тертим сиром і запікати до зарум’янення.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: