Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо печінкову ковбасу власноруч

Готуємо печінкову ковбасу власноруч

Готуємо печінкову ковбасу власноруч

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування печінкової ковбаси, який дозволить вам готувати смачну ковбаску власноруч з якісних інгредієнтів, а не купувати її у магазинах.

Ковбаска виходить смачна, ароматна та повністю натуральна.

Інгредієнти:

500 г яловичої або курячої печінки;
500 г свинячого сала;
3 зубці часнику;
1,5 скл. борошна (200 мл);
0,5 скл. крохмалю;
5 яєць;
1 стол. ложки сметани;
сіль, перець за смаком.

Приготування:

Печінку помити, очистити від плівочок, нарізати шматочками.

Сало розділити на 2 частини. Одну покласти ненадовго в морозильну камеру. Іншу частину порізати на довільні шматки.

Порізану печінку і порізане сало пропустити через м’ясорубку або подрібнити в блендері.

Примерзле сало дістати з морозилки і порізати кубиками як на салат. Додати у змелений фарш і перемішати.

Всипати борошно, крохмаль, влити сметану. Яйця збити віничком чи виделкою і додати до фаршу. Покласти подрібнений часник, посолити, поперчити.

Половину фаршу викласти в харчовий пакет, «вигнати» повітря, зав’язати кінець, залишивши трішки вільного місця. Цей пакет покласти ще в один, так само «вигнавши» повітря і щільно зав’язавши, і ще в один. У такий же спосіб запакувати і другу половину фаршу. Всього потрібно 6 пакетів.

Поставити на вогонь велику каструлю, налити холодної води і відразу ж (у холодну воду!) опустити пакети з ковбасою. Коли вода закипить, вогонь зменшити і варити 2 години.

Готові ковбаси дістати з води, зняти пакети. Повністю остудити. Нарізати скибочками.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: