Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо курячі шлуночки в томатно-імбирному соусі. Просто, ситно і недорого

Готуємо курячі шлуночки в томатно-імбирному соусі. Просто, ситно і недорого

Готуємо курячі шлуночки в томатно-імбирному соусі. Просто, ситно і недорого

Пропонуємо вашій увазі простий рецепт, який допоможе приготувати смачну страву з курячих субпродуктів

Приготовані курячі шлуночки підійдуть як для перекусу з салатиком, так і в якості повноцінної страви із гарніром.

Інгредієнти:

500 г курячих шлуночків;
1 велика цибулина;
5 зубців часнику;
200 г томатного соусу;
1 ч. ложка меленого імбиру;
гострий червоний перець;
чорний перець;
лавровий лист;
сіль за смаком.

Приготування:

Цибулину порізати дрібно і обсмажити на пательні з невеликою кількістю олії.

Курячі шлуночки порозрізати на 4 частини, додати до цибулі. Обсмажувати ще 5 хвилин.

Влити томатний соус, накрити кришкою і продовжувати тушкувати хвилин 10.

Додати подрібнений часник та імбир. Посолити за смаком, покласти лавровий листок, всипати чорний і червоний перець.

Накрити кришкою і тушкувати на найменшому вогні до готовності.

У якості гарніру підійдуть рис або макарони.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: