Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Поживний суп з копченою ковбасою та плавленим сирком. Простий рецепт, швидке приготування

Поживний суп з копченою ковбасою та плавленим сирком. Простий рецепт, швидке приготування

Поживний суп з копченою ковбасою та плавленим сирком. Простий рецепт, швидке приготування

Готувати цей супчик – просто задоволення, не треба годинами варити м’ясо чи кості для бульйону. Головне – заздалегідь підготувати інгредієнти, щоб усе було під рукою.

Інгредієнти:

100 г копченої ковбаси;
2 плавлених сирки;
1 морквина;
1 цибулина;
4 картоплини;
1 ст. ложка меленої паприки;
2 ст. ложки томатної пасти;
олія або вершкове масло для смаження;
сіль, чорний перець, зелень за смаком.

Приготування:

Поставити на вогонь каструлю з водою (1,5–2 л). Коли закипить, вкинути туди нарізану маленькими кубиками картоплю.

Ковбасу порізати соломкою, трішки підсмажити її на розігрітій пательні в невеликій кількості олії або вершкового масла (не пересушити!). Вийняти ковбасу, покласти в каструлю з супом.

Дрібно порізати цибулю і підсмажити на тій же пательні, при потребі додати олії чи вершкового масла. Коли цибуля стане прозорою, додати потерту на крупній тертці моркву, смажити на маленькому вогні 7-10 хвилин.

Додати мелену паприку, дрібно порізаний часник, томатну пасту, добре розмішати, дати закипіти і буквально відразу ж викласти засмажку в киплячий суп, перемішати, зменшити вогонь, накрити кришкою. Посолити, поперчити.

Сирки потерти на крупній тертці, додати в суп. Щоб добре розчинилися, кілька разів ретельно перемішати.

Коли сирки повністю розчиняться, а суп побіліє, додати дрібно порізану зелень і вимкнути вогонь.

Подавати відразу. Найкраще смакує з грінками, натертими часником.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: