Регистрация    Увійти
Авторизація
» » До салату з буряка та моркви додайте пікантний маринад

До салату з буряка та моркви додайте пікантний маринад

До салату з буряка та моркви додайте пікантний маринад

Рецепт простого овочевого салату, родзинкою якого є особливий пікантний маринад.

Свіжа морква і буряк надзвичайно корисні, але вони не всім подобаються. А от приготовані овочі у спеціальному маринаді перетворяться на чудову закуску до будь-яких страв – чи м’ясних, чи рибних.

Інгредієнти:
0,5 кг моркви;
0,5 кг буряка;
Для маринаду:
4–5 ст. ложок оцту;
3 ст. ложки цукру;
1 ч. ложка солі;
0,5 скл. соняшникової олії;
1 велика голівка часнику;
10 волоських горіхів;
2 ч. ложки насіння кінзи або кмину;
по дрібці чорного меленого та червоного пекучого перцю.

Приготування:

Моркву та буряк потерти на грубій тертці.

Приготувати маринад: горіхи і кінзу потовкти у ступці, додати оцет, цукор, сіль, перець, вичавлений часник, перемішувати, доки розтане цукор.

Полити моркву й буряк маринадом, ретельно перемішати, покласти гніт, поставити на добу у холодне місце.

Перед подачею на стіл викласти закуску в глибокий салатник або в неглибоку миску гіркою. Щедро полити маринадом.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: