Регистрация    Увійти
Авторизація
Готуємо салат з пекінської капусти та копченої скумбрії
20-04-2017, 22:31 894 0
Зазвичай, копчену рибу ми зустрічаємо у салатах не дуже часто. Тому, сподіваємося, цей рецепт викличе у вас додатковий інтерес.
Готуємо курячі котлети з сиром та болгарським перцем
19-04-2017, 22:23 1 081 0
Пропонуємо вам рецепт приготування ніжних, ароматних та ще й красивих курячих котлеток
Готуємо "Лагман". Суп і рагу за одним рецептом
18-04-2017, 11:04 864 0
Пропонуємо вашій увазі рецепт середньоазійської страви, яку одночасно відносять і до перших страв, і до других.

Здивуйте близьких шоколадною паскою з горішками
14-04-2017, 22:03 803 0
Щороку, готуючись до Великодня, кожна господиня береться до випікання пасок, наповнюючи дім ароматом родинного затишку та національних традицій. Деякі люблять рецепти, перевірені поколіннями, а хтось хоче здивувати своїх рідних.
Готуємо простий та ситний салат "Конвалія"
14-04-2017, 14:23 1 386 0
Пропонуємо вашій увазі рецепт салата "Конвалія", для якого вам не треба буде шукати екзотичних інгредієнтів. Страва ситна, з ніжним смаком і водночас проста
Дуже простий рецепт великодньої паски
12-04-2017, 10:00 5 809 0
Пропонуємо вашій увазі простий рецепт паски, який не викличе проблем навіть у тих, хто береться за приготування вперше
Готуємо шпроти власноруч
10-04-2017, 21:13 1 530 0
Домашні шпроти за цим рецептом виходять ніжні і приємні на колір, вони чудово виглядатимуть на канапках. А рибна консистенція нічим не відрізнятиметься від виготовлених та консервованих у промислових умовах

Готуємо пісний, але смачний паштет з квасолі та горіхів
5-04-2017, 21:12 8 241 0
Ця оригінальна "намазка" у піст може стати у пригоді тим, хто скучив за печінковим паштетом
Приготуйте до кави смачний “Торф’яний пиріг”
4-04-2017, 21:31 1 900 0
Естонський сирник, або як його ще називають “Торф’яний пиріг”, готується доволі швидко і так само швидко зникає, бо дуже смачний
Готуємо різотто з печерицями
4-04-2017, 15:13 968 0
Перший опублікований рецепт різотто з’явився 1809 році у міланському збірнику рецептів «Сучасна кухня», хоча за легендами цю страву готували ще у XVI столітті
У піст приготуйте Лаханорізо
3-04-2017, 20:42 1 332 0
Лаханорізо – це страва грецької кухні, у якій чудово поєднуються капуста та рис
Готуємо японський соус "Теріякі"
3-04-2017, 13:43 711 0
Трохи солодкуватий на смак та густіший за консистенцією, ніж соєвий соус, "Теріякі" дуже популярний у Японії та за її межами

Готуємо італійські фокаччіні
30-03-2017, 16:30 1 157 0
Чарівний смак хрусткої картопляної скоринки, змащеної часниковим маслом, перетворює фокаччіні на справжній кулінарний шедевр, від якого не можливо відмовитися
Готуємо легкий весняний суп з черемшею
29-03-2017, 18:00 818 0
Ви, напевно, звикли готувати з черемшею салати, а ми пропонуємо вам рецепт, як приготувати із неї суп
Із залишків картопляного пюре, приготуйте пісний рулет з печерицями
29-03-2017, 16:30 1 220 0
Якщо у вас залишилось картопляне пюре, не поспішайте його викидати, а приготуйте рулет з грибами та овочами
Скачать dle шаблоны и программы бесплатно на нашем сайте, а ещё скачать фильмы бесплатно