Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Як запікати рибу у фользі. Корисні поради

Як запікати рибу у фользі. Корисні поради

Як запікати рибу у фользі. Корисні поради

На запитання "як приготувати рибу", зазвичай люди або пропонують її просто смажити, або починають переповідати досить складні рецепти, які вимагають величезної кількості інгредієнтів .

Пропонуємо вашій увізі "ідеальний" спосіб перетворення навіть дешевої риби на вишуканий делікатес.

Цей рецепт не вимагає великих фінансових вкладень або значних витрат часу, Крім того він підійде як початківцям, так і досвідченим господиням.

Запікання риби в духовці - досить "небезпечний" процес. Існує небезпека пересушити страву. Однак завдяки звичайному рулону харчової фольги цього можна уникнути.

Фольга запобігає випарюванню вологи зі страви. Якщо герметично упакувати у фольгу цілу патрану рибу, та не втратить вологу, при цьому повністю і рівномірно прогрівшись і протушкувавшись.

Якщо ж додати до цього алюмінієвого конвертику трохи овочів, їхній сік теж перетвориться на пару і наситить рибу своїм ароматом. Завдяки цьому у господинь відкривається величезне поле для експериментів.

Поради:

Рибу у фользі рекомендується готувати з цибулею та морквою - ці овочі гарантують дійсно чудовий смак страви. В якості спецій найкраще використовувати коріандр, чорний перець горошком і лавровий лист - вони найкраще підкреслюють смак риби і наповнюють його запашної пряністю.

Професійні кухарі рекомендують розташовувати рибу таким чином, щоб вона була повністю відгороджена від фольги. Для цього тушку потрібно розмістити на ложі з цибулевих кілець, накривши її морквяними кільцями. Ті, хто знає, як приготувати рибу у фользі, розуміють, що інакше шар фольги здере з риби смачну печену шкірку.

Така страва чудово готується у вигляді порційних конвертів. Для цього туди можна додати картоплю, уклавши її під цибулею. Щоправда, якщо ця страва готується для гостей, бажано брати не цілі рибні тушки, а філе.

КОМЕНТАРІ (1)
Юлія 30 травня 2017 16:09
Я завжди кладу в рибу лимон при запіканні. але потрібно при готовності його одразу виймати, бо буде гірчити якщо він полежить довше в рибині.Доречі маю свої лимони http://lemontree.com.ua/2-letnee-rastenie-vyisota-do-45-sm/
Цитировать          1
Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: