Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Хрумка квашена капуста з буряком, хроном та часником

Хрумка квашена капуста з буряком, хроном та часником


Хрумка квашена капуста з буряком, хроном та часником

Спосіб простий – результат приголомшливий. Спробуйте приготувати капусту з буряком і часником за новим рецептом. І не шаткувати, а порізати скибочками.

Спробуйте раз – наступного року тільки так і готуватимете!



Інгредієнти:
8 кг капусти;
300 г буряків;
100 г часнику;
100 г хрону;
50–100 г зелені петрушки;
3–4 солодких перчини.
Для розсолу:
4 л води;
по 200 г солі і цукру.

Приготування:

Розрізати капустини, видалити качани. Подрібнити часник і петрушку, натерти хрін, буряк нарізати великими пластинками.

Скласти овочі шарами в емальоване відро.

Закип’ятити розсіл, трохи остудити і ним залити капусту, покласти гніт.

Через тиждень капуста буде готова.

Зберігати у прохолодному місці.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: