Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Квашені голубці з морквою. Смакують і під горілку, і у піст

Квашені голубці з морквою. Смакують і під горілку, і у піст


Квашені голубці з морквою. Смакують і під горілку, і у піст

Ця універсальна закуска сподобається і тим, хто тримає піст, і тим, хто готується перехилити чарку за святковим столом.

Сподіваємося, що квашені голубці за цим рецептом сподобаються вам та вашим гостям.



Інгредієнти:
качан капусти;
2–3 морквини;
6–8 зубців часнику.

Для розсолу:
1 л води;
1 ст. ложка солі;
1,5 ст. ложки цукру;
кілька горошин чорного і запашного перцю.


Приготування:

Приготувати овочеві голубці: свіжу моркву натерти на тертці для корейської моркви, додати подрібнений часник, сіль за смаком.

Можна додати гострий червоний перець.

Відварити у підсоленій воді капустяне листя, обрізати потовщення, загорнути в нього моркву, укласти в миску або банки і залити перекип’яченим гарячим розсолом.

Через 2 дні голубці готові.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: