Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо сінабон. Булочки з корицею, які підкорили світ

Готуємо сінабон. Булочки з корицею, які підкорили світ


Готуємо сінабон. Булочки з корицею, які підкорили світ

Сінабон – це всесвітньо відомий бренд булочок із корицею, який має мережу 1100 кафе-пекарень по всьому світу й представлений уже в 54 країнах.

Пухкі булочки з корицею і вершковим кремом вподобали гурмани усього світу. Сіннабон став візитівкою однойменної американської кондитерської, яка в 1985-го з'явилась у Сіетлі.



За версією мексиканського журналу Expansion Magazine, сіннабон увійшов до списку 50 найбільших задоволень у житті. Згодом кулінари навчилися готувати приголомшливі булочки з корицею вдома. Тож не відмовляйте собі в задоволенні, адже для того, щоб спробувати сіннабон, не потрібно летіти через океан.

Ігредієнти:
молоко 200 мл;
сухі дріжджі 12 г;
яйце куряче 2 штуки;
вершкове масло 200 г;
пшеничне борошно 320;
цукор 300 г;
ванільний цукор 30 г;
кориця 40 г;
сир Філадельфія 200 г;
цукрова пудра 270 г;
сіль 4 г.


Приготування:

Для початку змішуємо тепле молоко і дріжджі. Далі яйця кімнатної температури збиваємо міксером до пишної піни.

Потім до молока і дріжджів додаємо збиті яйця, 100 г цукру, 15 г ванільного цукру і 3 столові ложки вершкового масла (розм’якшеного), можна розм’якшити його в мікрохвильовці, головне, щоб воно було не рідке, а розм’якшене.

У молочну суміш додаємо борошно і сіль і акуратно вимішуємо тісто, тісто має перестати липнути до рук, має бути ніжне по консистенції, якщо борошна обмаль, то можна додати ще трошки. Але не перестарайтеся, бо при випічці тісто буде занадто плотним.

Накрийте тісто рушником і залиште в теплому місці на 1 годину, щоб воно підійшло.

Головний секрет тістечка – у кожному – рівно п’ять витків тіста, не більше і не менше.

Щоб в домашніх умовах повторити тістчека сінабон, потрібно тісто розкачати досить тонко (товщина 5 мм), нарізати на прямокутники розміром 30х40 см. Пласт добре змастити начинкою, але до країв не доходити, щоб отримати щільне зчеплення. Далі приступити до скручування валика (ролу), якщо все робилося за інструкцією, повинно вийти п’ять витків.

Потім присипаємо стіл борошном і розгортаємо тісто в досить тонкий пласт.

Змащуємо тісто розм’якшеним вершковим маслом (приблизно 4 столові ложки). І добре посипаємо сумішшю з 200 г цукру і кориці. Рівномірно розподіляючи на все тісто.

Щільно скачуємо в рулет, не бійтеся робити це саме щільно, тістечка будуть ніжні і не будуть розвалюватися.

Нарізаємо рулет дуже гострим ножем, товщиною 2-3 см. Форму застилаємо пергаментним папером і викладаємо булочки. Ставимо в розігріту до 160 градусів духовку на 30 хвилин.

Отже, поки булочки випікаються робимо сирну глазур. Змішуємо сир, цукрову пудру, вершкове розм’якшеної масло і 15 г ванільного цукру. Акуратно перемішуємо до однорідної маси – все готово.

Як тільки булочки готові, виймаємо їх з духовки і гарячими поливаємо глазур’ю.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: