Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Три рецепти грибного супу з сиром. Чеддер, «Янтар» чи «Дружба» – обирати вам

Три рецепти грибного супу з сиром. Чеддер, «Янтар» чи «Дружба» – обирати вам


Три рецепти грибного супу з сиром. Чеддер, «Янтар» чи «Дружба» – обирати вам

Існує багато смачних страв, які можна приготувати з грибами, і одна з них – це грибний суп.

Пропонуємо вашій увазі три прості рецепт грибного супу з плавленим сиром. Чеддер, «Янтар» чи «Дружба» – обирати вам.



Грибний суп з плавленим сиром чеддер

Інгредієнти:
0,5 кг печериць або лісових грибів
2,5 столові ложки вершкового масла;
2 столові ложки борошна;
кілька гілочок зеленої цибулі;
0,5 літра молока;
0,5 літра курячого або овочевого бульйону;
200 грамів сиру чеддер (або іншого твердого сиру, який добре плавиться);
кілька гілочок петрушки та сухарики (щоб прикрасити суп).

Приготування:

Гриби дрібно наріжте, зелену цибулю подрібніть, чеддер натріть на тертці. На сковороді розтопіть вершкове масло, додайте гриби та цибулю, протушкуйте протягом приблизно 5 хвилин. Додайте борошно, добре перемішайте.

Постійно помішуючи, вилийте на сковороду бульйон та молоко, протушкуйте на середньому вогні приблизно 20 хвилин або до готовності. Якщо потрібно, посоліть та поперчіть, додайте приправи за смаком. Коли гриби будуть готові, додайте подрібнений чеддер й трохи потримайте суп на плиті, щоб сир розплавився. Подавайте з зеленню та сухариками.


Грибний суп з плавленими сирками

Інгредієнти:
0,5 кг печериць або лісових грибів;
1 середня морквина;
1 середня цибулина;
5 картоплин;
1,5 літра води;
рослинна олія для смаження;
2-3 плавлені сирки
сіль, перець, приправи – за смаком.

Приготування:

Цибулю подрібніть, моркву натріть на дрібній тертці. Овочі помістіть в каструльку, залийте водою та поставте на вогонь варитися, щоб овочі стали м'якими. Тим часом гриби наріжте тоненькими скибочками й обсмажте на олії. Підсмажені гриби додайте в овочевий бульйон і трохи протушкуйте. Картоплю почистіть та наріжте скибочками або кубиками (як більше подобається). Додайте картоплю в бульйон та варіть до готовності.

Тим часом плавлені сирки натріть на тертці (щоб це було простіше зробити, можна ненадовго поставити плавлені сирки в морозильник). Подрібнені сирки додайте в суп, коли картопля буде майже готова. Посоліть, поперчіть, додайте приправи за смаком. Подавайте з зеленню та сухариками.


Грибний суп з плавленим сиром «Янтар»

Інгредієнти:
0,5 кг печериць або лісових грибів;
1 середня морквина;
1 середня цибулина;
1,5 літра води або бульйону (овочевого, курячого)
1,5 столові ложки рослинної олії;
1,5 столові ложки вершкового масла;
300 грамів сиру «Янтар»;
сіль, перець, приправи – за смаком.

Приготування:

Цибулю подрібніть, моркву натріть на тертці, гриби наріжте тоненькими скибочками. На сковороду додайте вершкове масло та рослинну олію, підсмажте цибулю до золотистого кольору. Додайте на сковороду моркву, протушкуйте протягом приблизно 5 хвилин, після чого додайте на сковороду гриби. Накрийте сковороду кришкою і протушкуйте на невеликому вогні в середньому 15 хвилин.

Залийте овочі водою, доведіть до кипіння, трохи потримайте на невеликому вогні. Коли суп буде готовий, додайте сир «Янтар», добре перемішайте, доведіть до кипіння та зніміть з вогню. Якщо потрібно, посоліть і поперчіть. Подавайте суп гарячим.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: