Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Пісні страви: Ароматне томатне печиво до чаю

Пісні страви: Ароматне томатне печиво до чаю


Пісні страви: Ароматне томатне печиво до чаю

Мінімум інгредієнтів – максимум задоволення від готування і споживання. Хто сказав, що пісна їжа має бути несмачною?

А ще на томатному соку можна приготувати солоне печиво, без додавання цукру. У такому разі в тісто варто додати ще 0,5 чайної ложки солі.



Перед випіканням можна посипати печиво чищеним соняшниковим насінням або насінням кунжуту чи льону.

Інгредієнти:
1 склянка томатного соку;
1 склянка цукру;
1 склянка рафінованої соняшникової олії;
2 ч. ложки соди;
щіпка солі;
0,5 ч. ложки ванільного цукру;
4-5 склянок борошна.

Приготування:

Соду всипати в томатний сік і розмішати. Додати цукор, соняшникову олію і ще раз розмішати. Поступово ввести просіяне борошно і замісити м’яке тісто, що не липне до рук.

Розкачати частину тіста в пласт товщиною 0,5-1 см (чим грубше тісто – тим м’якше печиво і навпаки). Видавити печиво фігурними формочками або порізати тісто ромбиками чи квадратиками.

Деко застелити пергаментом для випікання і викласти на нього печиво. Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 10-12 хвилин. Якщо запікати довше – печиво може пересушитися і стати надто твердим.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: