Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Десерт без випічки. Готуємо шоколадний сирник із вишнею

Десерт без випічки. Готуємо шоколадний сирник із вишнею


Десерт без випічки. Готуємо шоколадний сирник із вишнею

Пропонуємо вашій увазі рецепт смачного десерту без випічки – це шоколадний сирник із вишнею.

Рецепт приготування цього сирника дуже простий, та не займає багато часу.



Інгредієнти:
Для основи:
печиво (типу «до кави») – 200 г;
масло – 120 г.
Для сирної маси:
сир (кілька раз перемелений) – 700 г;
вершки (від 30%) – 300 мл;
цукрова пудра – 5 ст.л.;
какао – 3 ст.л.;
молоко – 1/2 склянки;
желатин – 3 ст.л.
Для верхнього шару:
желе вишневе – 1 упаковка;
вишня (без кісточок) – 400 г.

Приготування:

Печиво перемелюємо у м’ясорубці чи у блендері. Додаємо до печива розтоплене масло, добре вимішуємо, до отримання суміші схожої на вогкий пісок. Дно форми (d=24) застеляємо пергаментом викладаємо печиво, злегка утрамбовуючи, формуємо основу. Ставимо в холодильник.

Сир виймаємо з холодильника заздалегідь, щоб він був кімнатної температури.

В гарячому молоці розчиняємо желатин, відставляємо до охолодження.

Вершки збиваємо до пишного крему, додаємо цукрову пудру та какао, збиваємо до поєднання інгредієнтів. В кілька етапів додаємо перемелений сир, збиваємо до однорідності.

Тонкою цівкою вливаємо охолоджений желатин, добре збиваємо. Викладаємо масу на основу, зверху викладаємо вишні, злегка втискаючи їх в сирну масу.

Ставимо сирник в холодильник.

Желе розводимо у 350 мл гарячої води, залишаємо охолоджуватися. Акуратно ложкою виливаємо желе зверху на вишню.

Ставимо в холодильник до повного загустіння.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: