Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Угорська кухня: Керезет – універсальна закуска

Угорська кухня: Керезет – універсальна закуска


Угорська кухня: Керезет – універсальна закуска

Керезет – дуже легка, приємна на смак, низькокалорійна закуска на сніданок або вечерю. А ще й дуже легко та швидко готується.

Можна начиняти керезетом очищений від насіння солодкий перець. Також ним начиняють накруто відварені яйця, картоплю, і загалом що завгодно, він на диво добре поєднується з майже всіма продуктами. Також керезет іноді подають з сардинами в олії, каперсами, анчоусами або чорною ікрою.



Одним словом, керезет прикрашає будь-який стіл з холодними закусками.

Інгредієнти:
500 г сиру,
велика солодка цибулина,
пучок зеленої цибулі,
сіль,
2-3 cт. л. червоної паприки,
1 ч. л. кмину, цілого або меленого,
50-100 г масла вершкового,
2-3 ст. л. сметани (за смаком) або йогурт,
для пекучості, якщо хто любить, - трохи чилі.

Приготування:

Цибулю дрібно ріжемо. Сир розтираємо з червоним перцем (поки не одержимо приємний колір), солимо, перчимо, додаємо цибулю та кмин, сметану та масло. Добре вимішуємо в однорідну масу й ставимо в холодильник.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: