Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Три рецепти смачного морквяного пирога

Три рецепти смачного морквяного пирога


Три рецепти смачного морквяного пирога

Морквяний пиріг — це не тільки дуже смачно, але й дуже просто: будь-яка господиня легко знайде на кухні інгредієнти для морквяного пирога, та й готується така випічка дуже швидко — наприклад, морквяне печиво можна приготувати за 40 хвилин.

Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів морквяної випічки: морквяний пиріг, морквяно-горіховий пиріг та морквяний чізкейк.



Морквяний пиріг

Інгредієнти:
3 великих морквини;
4 яйця;
1 чашка рослинної олії;
3 склянки цукру;
2 склянки борошна;
0,5 склянки молока;
кілька столових ложок суміші для приготування гарячого шоколаду;
2 столові ложки м'якого вершкового масла;
1 столова ложка пекарського порошку.

Приготування:

Моркву очистіть та наріжте шматочками. Складіть в блендер моркву, яйця, рослинну олію— і добре все подрібніть. Додайте 2 склянки цукру і знову увімкніть блендер. Потім додайте борошно і пекарський порошок, добре вимішайте тісто. Форму для запікання змастіть вершковим маслом і вилийте тісто в форму. Поставте пиріг в духовку на 45 хвилин або до готовності.

Тим часом, поки пиріг запікаєтьсяв духовці, приготуйте глазур. Для цього підігрійте молоко, додайте в нього цукор, вершкове масло тасуміш для приготування гарячого шоколаду, доведіть до кипіння. На невеликому вогні потримайте суміш, щоб вона стала густою, зніміть з вогню. Коли пиріг буде готовий, дістаньте його з духовки та полийте глазур'ю.


Морквяно-горіховий пиріг

Інгредієнти:
1 чашка подрібненої моркви;
1 чашка подрібнених горіхів;
3 склянки борошна;
1 склянка рослинної олії;
1 склянка молока;
6 яєць;
1,5 склянки цукрового порошку;
1 столова ложка пекарського порошку;
1 чайна ложка соди;
по 1 чайній ложці ванілі та кориці;
дрібка меленого кардамону та мускатного горіха.

Приготування:

Перемішайте борошно, соду і пекарський порошок. Яйця добре збийте з корицею, мускатним горіхом і кардамоном, потім додайте цукрову пудру і рослинну олію, добре перемішайте. До збитих яєць додайте молоко і борошно, добре вимішайте тісто. У готове тісто додайте подрібнену моркву і горіхи, знову добре вимішайте.

Форму для запікання змастіть маслом, вилийте тісто в форму і поставте в духовку до готовності (приблизно на 1 годину). Коли пиріг буде готовий, охолодіть і можна подавати на стіл зі склянкою молока.


Морквяний чізкейк

Інгредієнти:
Для сирного коржа
250 грамів кисломолочного сиру;
4 яйця;
1 склянка цукру;
1 чашка сметани;
3 столові ложки борошна;
трішки ванілі.

Для морквяного коржа:
3/4 склянки коричневого цукру;
2/3 склянки канолової олії;
1 яйце;
1 склянка борошна;
1 чашки подрібненої моркви;
трішки подрібнених горіхів;
0,5 чайної ложки пекарського порошку;
0,5 чайної ложки соди;
дрібка меленої кориці.

Приготування:

За допомогою блендера або міксера перемішайте коричневий цукор і каноловуолію. Додайте яйце, знову увімкніть блендер. Додайте борошно, сіль, корицю, пекарський порошок — і добре вимішайте тісто. В кінці додайте подрібнену моркву і горіхи, злегка перемішайте.

У форму для запікання вилийте спочатку тісто, зверху — сирну масу. Накрийте пиріг фольгою і поставте в гарячу духовку до готовності (приблизно на 1 годину). Коли пиріг буде готовий, його можна посипати цукровою пудрою, подрібненими горіхами або шоколадною крихтою.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: