Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Як зробити смажене морозиво власноруч

Як зробити смажене морозиво власноруч


Як зробити смажене морозиво власноруч

Смажене морозиво — незвичайний десерт, який часто подають в ресторанах. В азіатських країнах такий десерт продають на вулицях міст, де він користується неймовірним попитом.

Холодна кульку морозива в гарячій хрусткій оболонці запам’ятається вам і вашим близьким надовго. До того ж, приготування гарячого морозива досить простий процес.



Якщо ви думаєте, що приготувати смажене морозиво вдома вам не вдасться, ви помиляєтеся. Секрет його приготування у смачному рецепті та правильній послідовності процесу. Спробуйте і у вас все вийде!

Інгредієнти:
рисове борошно;
мигдалеве борошно;
кокосове борошно;
кукурудзяні пластівці;
горіхи;
яйце;
морозиво;
олія;

Приготування:

Змішайте в рівних пропорціях рисове, мигдалеве і кокосове борошно. Перебийте в блендері кукурудзяні пластівці. Можна додати мелені горіхи. ⠀

Збийте яйце. Кульку добре замороженого морозива покрийте сумішшю з борошна, занурте в яйце, а потім опустіть в пластівці з горіхами. ⠀

Загорніть у фольгу і залишіть в морозилці не менше, ніж на 5 годин.

Максимально розігрійте глибоку каструлю з олією і занурте кульку у фритюр, через кілька секунд — смажене морозиво готово!

Смачного

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: