Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Смачні закрутки на зиму. Мариновані білі гриби

Смачні закрутки на зиму. Мариновані білі гриби


Смачні закрутки на зиму. Мариновані білі гриби

На ринку вже чимало людей, які пропонують покупцям запашні кошики із різними грибочками. Звісно, можна скористатися їхньою працею і купити грибів. А можна і самим податися до лісу і влаштувати «тихе полювання».

Головне вивчити, які з грибів їстівні, а які ні. А потім скористатися рецептами приготування грибів від "Порадника".



Мариновані білі гриби

Інгредієнти:
1 кг білих грибів,
1 цибулина.
Для маринаду:
3 лаврових листки,
10 горошин чорного перцю,
3 горошини запашного перцю,
3 бутони гвоздики,
200 мл води,
1 ст.л. солі,
60 мл 6% оцту.

Приготування:

Закип’ятити воду, оцет, спеції, сіль. Вимиті очищені гриби проварити протягом 30-40 хвилин. Потім відкинути на друшляк. Опустити гриби в гарячий маринад і поварити ще 5-10 хвилин.

На дно банки покласти нарізану цибулину, зверху – гриби і залити маринадом. Стерилізують: 0,5-літрові банки – 20-25 хвилин, 1-літрові – 30 хвилин. Потім банки закатати, перевернути догори дном.

Вкутати і залишити до повного охолодження.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: