Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Консервуємо на зиму. Болгарський перець у томатному соусі

Консервуємо на зиму. Болгарський перець у томатному соусі


Консервуємо на зиму. Болгарський перець у томатному соусі

Відкоркована баночка болгарського перцю у томатному соусі чудово підійде як до смаженої картоплі, так і до соусу для пасти чи голубців.

У цьому рецепті зберігаються первинні натуральні смаки літніх овочів, які взимку створюватимуть теплу атмосферу та смачний настрій.



Інгредієнти:
Відкоркована баночка болгарського перцю у томатному соусі чудово підійде як до смаженої картоплі, так і до соусу для пасти чи голубців.
3 кг болгарського перцю;
1,5 кг помідорів;
1 склянка олії;
80 мл оцту (9%);
1 ст. ложка цукру;
2 ст. ложки солі;
перець, лавровий лист на смак.

Приготування:

Помідори вимити, перебрати та змолоти у блендері або м’ясорубці на пюре.

Поставити на середній вогонь, довести до кипіння. Додати олію, сіль, цукор, оцет, спеції.

Перець промити, очистити від насіння, видалити плодоніжки, порізати поздовжніми смужками. Покласти у киплячий помідоровий соус, довести до кипіння. Варити 25 хвилин.

Розкласти у стерильні банки (вимиті та висушені в духовці) та одразу ж закатати. Перевернути догори дном, вкрити теплим щільним сукном та залишити до повного вистигання.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: