Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Готуємо найсмачніший крем. Яблучно-карамельний курд

Готуємо найсмачніший крем. Яблучно-карамельний курд


Готуємо найсмачніший крем. Яблучно-карамельний курд

У розпал яблучного сезону можна приготувати найсмачніший яблучний крем.

Смак десерту - яблучно-карамельний, з легкою кислинкою, він прекрасно підходить до млинчиків, оладків, морозива або буде начинкою в пиріжках, пончиках, булочках.



Інгредієнти:
Сік яблучний (фреш, свіжоприготовлений) - 200 мл,
сік лимонний - 50-70 мл,
цукор - 0,5 скл.,
яйце - 3 шт.,
масло вершкове - 50-60 г.

Приготування:

Приготувати фреш із кисло-солодких яблук і лимона.

Потім готуємо "суху" карамель: цукор висипаємо в сотейник, ставимо на вогонь і чекаємо поки він розтане і набуде карамельного відтінку. Знімаємо карамель з вогню, додаємо туди вершкове масло і інтенсивно перемішуємо. Якщо карамель візьметься грудочками - нічого страшного, потім все розчиниться!

Яйця злегка збовтати, додати до них лимонний і яблучний сік. Якщо яблука солодкі - лимонного соку більше, якщо кислі - менше.

Додаємо суміш соку і яєць до карамелі, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо на маленькому вогні до загустіння.

Готовий крем остудити.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: