Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Смачно та святково. Простий салат з копченою скумбрією

Смачно та святково. Простий салат з копченою скумбрією


Смачно та святково. Простий салат з копченою скумбрією

Салати з рибою не тільки смачні, але й якоюсь мірою дієтичні.

Зазвичай копчену скумбрію подають до столу у вигляді холодної закуски (порізану на порції), а ми пропонуємо вам приготувати оригінальний салат, який прикрасить ваш стіл.



Інгредієнти:

копчена скумбрія (філе) – 200 г,
відварна картопля – 3 шт. (великі),
відварні яйця – 3 шт.,
зелена цибуля (пір’я) - 1 пучок,
ріпчаста цибуля – 1 шт.,
зелений консервований горошок – 6 ст. л.,
сіль і перець за смаком,
майонез – 3 ст. л.,
сметана (20% жирності) – 2 ст. л.

Приготування:

Очистити філе копченої скумбрії від кісток та порізати кубиком середнього розміру.

Картоплю відварити у мундирі, курячі яйця - відварюємо в круту. Почистити, нарізати кубиком.

Цибулю нарізати дуже дрібним кубиком. Пір’я зеленої цибулі нарізати тонкими кільцями.

У мисці змішуємо підготовлені інгредієнти: картоплю, яйця, цибулю і частину зеленої цибулі, також зелений горошок (без рідини). Для заправки салату використовуємо суміш з сметани і майонезу. Перемішуємо.

Готовий салат викладаємо на тарілку (краще використовувати кулінарне кільце). Зверху викладаємо копчену скумбрію. Знімаємо кільце і прикрашаємо салат колечками зеленої цибулі та зеленим горошком.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: