Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Салат з крабовими паличками. Три оригінальні рецепти

Салат з крабовими паличками. Три оригінальні рецепти


Салат з крабовими паличками. Три оригінальні рецепти

Салат з крабовими паличками досить частий гість на святковому столі. Особливо під час новорічних свят.

Його дуже легко приготувати, а смак перевищує всі очікування. Але щоб урізноманітнити святковий стіл, пропонуємо кілька смачних і оригінальних рецептів крабового салату



Салат з крабовими паличками, рисом, яйцями і сиром

Інгредієнти:
4 яйця;
200 г крабових паличок;
100 г білого рису;
100 г твердого сиру;
1/2 червоної цибулини;
3 ст. л. майонезу;
200 г консервованої кукурудзи;
сіль і перець — за смаком;
кілька гілочок кропу.

Приготування:

В першу чергу слід відварити яйця і рис. Дайте інгредієнтам охолонути. Крабові палички і сир наріжте середнім кубиком, а цибулю — дрібним.

Очистіть яйця і натріть їх на крупній тертці. Перекладіть всі інгредієнти в глибоку ємність і додайте подрібнений кріп, кукурудзу, сіль і перець.

Заправте салат майонезом і подавайте до столу.


Салат з крабовими паличками, мідіями, капустою і соєвої заправкою

Інгредієнти:
1 огірок;
1 червоний болгарський перець;
100 г крабових паличок;
1/2 лимона;
100 г варено-мороженого м'яса мідій;
1 зуб. часнику;
1 ч. л. меду;
1 ч. л. гірчиці;
3 ст. л. рослинної олії;
1 ст. л. соєвого соусу;
суміш перців — за смаком;
сіль — за смаком;
кілька листів пекінської капусти;
кілька салатного листя;
кілька помідорів чері — за бажанням.

Приготування:

Наріжте великими шматками листя салату і пекінську капусту. Крабові палички, огірок, болгарський перець слід нарізати тонкою соломкою. Разморозьте мідії, помідори чері наріжте дольками, а часник подрібніть. З'єднайте всі інгредієнти.

Готуємо заправку. Для цього збийте за допомогою вінчика гірчицю і мед. Додайте олію, соєвий соус, сік лимона і суміш перців. Заправьтте салат і подавайте до столу.


Салат з крабовими паличками і кальмарами

Інгредієнти:
4 яйця;
2 огірка;
4 тушки кальмарів;
200 г крабових паличок;
3 ст. л. майонезу;
200 г консервованого горошку;
кілька варених креветок;
сіль — за смаком;
кілька пір'їн зеленої цибулі.

Приготування:

Яйця слід заздалегідь відварити. Кальмар опустіть в киплячу підсолену воду на кілька хвилин. Потім дайте охолонути.

Наріжте на невеликі кубики яйця, крабові палички і огірки, а кальмар — тонкою соломкою. Перекладіть все в салатницю і додайте подрібнену цибулю, горошок, сіль і заправте майонезом. Додайте відварені креветки — за бажанням.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: