Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Арахісовий торт «Корівка». Торт смачний – рецепт простий

Арахісовий торт «Корівка». Торт смачний – рецепт простий


Арахісовий торт «Корівка». Торт смачний – рецепт простий

Торт "Корівка" може бути святковим десертом або просто для дружнього чаювання. Він має ніжну текстуру та шоколадний аромат.

Крем зі згущеного молока дає десерту карамельний присмак.

{baner_native}

Інгредієнти:
2 склянки борошна,
1 склянка цукру,
3 яйця,
1,5 склянки смаженого арахісу,
1,5 чайної ложки розпушувача,
1,5 банки вареного згущеного молока,
500 г вершкового масла (300 г для тіста 200 г для крему),
3 часточки шоколаду.

Приготування:

Арахіс подрібнюємо в блендері. Яйця збиваємо з цукром і змішуємо в мисці з арахісом. Потім додаємо 3 ст. ложки вареної згущенки, просіваємо борошно, розпушувач і кладемо вершкове масло (300 г). Міксером до однорідності збиваємо тісто. Воно виходить грузлим, липким - ніякого вимішування!

Духовку розігріваємо до 200 °С. Тісто мокрими руками розрівнюємо у формі. Підберіть діаметр форми так, щоб коржі не були товстими (22 см). Печуться коржі дуже швидко, 10-15 хвилин.

Тепер крем. Це ще простіше. Згущене молоко збиваємо з маслом (200-300 г) і тремо прямо в крем шоколадну стружку на тертці. Як варіант, можна просто додати какао. Змазуємо остиглі коржі кремом. Торт виходить високим. Прикрашаємо, як хочемо.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: