Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Найсмачніші креми для торта. Друга п’ятірка рецептів

Найсмачніші креми для торта. Друга п’ятірка рецептів


Найсмачніші креми для торта. Друга п’ятірка рецептів

Незважаючи на всю різноманітність рецептів кремів, кожен з них призначений для виконання однієї або кількох функцій.

Наприклад, масляні креми призначені для з'єднання основи тортів чи тістечок так, щоб текстура тесту практично не змінювалася. Більш легкі креми, наприклад, заварний або сметанний теж з'єднують коржі тортів чи тістечок, але в той же час просочують їх.



Пропонуємо вашій увазі другу п’ятірку перевірених рецептів для тортів. З першою п’ятіркою рецептів можна ознайомитися тут.

1. Крем сабайон

Інгредієнти:
Яєчні жовтки - 2 шт.,
цукрова пудра - 50 г,
солодке десертне вино - 80 мл.

Приготування:

Миску з жовтками, вином і цукром поставити на водяну баню. Збивати вінчиком, поки суміш не загустіє (хвилин 10).

Зняти миску з бані й активно збивати ще хвилини 3. Подати крем до готового пирога.


2. Крем з м’яким сиром, вершками і згущеним молоком

Інгредієнти:
Вершки 33% - 450 мл,
м’який сир - 300 г,
молоко згущене з цукром - 180 г.

Приготування:

Міксером змішати м’який сир зі згущеним молоком до однорідності.

Вершки збити і потім обережно додавати вершки до сирного крему, розмішуючи міксером на дуже низькій швидкості, щоб вершки не осіли.


3. Шоколадно-сирний крем зі сметаною

Інгредієнти:
Вершковий сир - 280 г,
сметана 35% - 200 г,
шоколад молочний - 100 г.

Приготування:

Вершковий сир змішати з розтопленим (100 г) шоколадом. Сметану збити з цукровою пудрою. Обережно, на низькій швидкості підмішати шоколадний сир до сметани.


4. Ванільний крем

Інгредієнти:
0,6 л молока,
30 г борошна,
2 жовтки,
1 пакетик ванільного цукру,
80 г цукру,
250 мл жирних вершків.

Приготування:

Близько 0,1 л молока відлити, розмішати в ньому жовтки та борошно. Інше молоко з цукром і ванільним цукром довести до кипіння та вмішати в нього молоко з жовтками і борошном. Безупинно збиваючи, зварити крем на водяній бані до стану не дуже густої маси. Коли крем перестане густіти, поставити посуд з кремом у холодну воду, продовжуючи періодично помішувати, щоб зверху не утворилася плівка. Потім накрити кришкою.

В остиглий крем вмішати половину добре збитих вершків, розкласти у келихи або вазочки для компоту. Другу половину збитих вершків злегка підсолодити (1 ч. л. цукру), перед подачею до столу покласти в кондитерський мішок з фасонною трубочкою і покрити верх крему збитими вершками та прикрасити ретельно відцідженою вишнею або черешнею з консервованого компоту або свіжою полуницею чи малиною. До подачі до столу крем кілька годин тримати в холодильнику. Прикрашати фруктами безпосередньо перед подачею до столу.


5. Крем із грильяжем

Інгредієнти:
0,6 л молока,
30 г борошна,
2 жовтки,
1 пакетик ванільного цукру,
80 г цукру,
250 мл жирних вершків.

Для грильяжу:
50 г цукру,
60 г очищеного мигдалю або фундука.

Приготування:

Мигдаль пробланширувати, відлущити і змішати з карамеллю (розплавленим і обпаленим до золотавого кольору цукром). Трохи присмаживши, вилити на змазану жиром млинцеву сковороду й остудити. Потім сковороду підігріти, ножем відокремити грильяж і помолоти в ручному млині, як волоські горіхи. Великі шматочки, які не розмелються, додатково стовкти або розкришити качалкою. Потім зробити ванільний крем і вмішати в нього приготовлений грильяж. Послідовність дій та ж, що й з ванільним кремом.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: