Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Весняні рецепти. 5 простих салатів з редиски

Весняні рецепти. 5 простих салатів з редиски


Весняні рецепти. 5 простих салатів з редиски

Редиска — джерело вітамінів групи B, С, PP, калію, кальцію, натрію, фосфору та заліза. Вона підвищує імунітет, нормалізує рівень гемоглобіну.

Тому страви з редиски мають бути в кулінарних записах кожної господині, яка прагне готувати здорову та корисну їжу!



Салат з редискою, огірками та кукурудзою

Інгредієнти:
Редис,
свіжі огірки,
консервована кукурудза,
листяний салат,
кріп,
сметана.

Приготування:

Редис і огірки нарізати тонкими пластинками. Огірки можна почистити від шкірочки. Cалат порвати руками. Додати кукурудзу і дрібно нарізаний кріп. Посолити й заправити сметаною.


Салат з редискою, морквою та огірками

Інгредієнти:
Редис - 250 г,
огірки свіжі - 3 шт.,
морква (невелика) - 1 шт.,
цибуля зелена,
петрушка - по 1 пучку,
сметана - 200 г,
сіль.

Приготування:

Овочі вимити, редиску почистити від хвостиків, моркву почистити. Усі інгредієнти нарізати, заправити сметаною, посолити за смаком.


Салат з редискою, помідорами та фетою

Інгредієнти:
Помідори - 250 г,
редис - 150 г,
цибуля ріпчаста - 1 шт.,
сир фета - 200 г,
салат - 1 пучок,
сіль - 5 г,
перець чорний мелений - 5 г,
олія рослинна - 30 мл.

Приготування:

Цибулю нарізати соломкою. Помідори нарізати невеликими шматочками. Редис нарізати тонкими скибочками. Фету нарізати кубиками. Зелений салат порвати руками. Змішати салат, цибулю, помідори, редис, фету. Трохи посолити, поперчити. Заправити олією.


Салат з сиром, редискою та огірками

Інгредієнти:
2 сорти сиру по 150 г,
1 пучок редиски (10-12 штук),
1 середній свіжий огірок,
3 середніх огірки (краще маринованих),
1 пучок зеленої цибулі з головками (приблизно 5 шт.),
0,5 пучка кропу,
2 ч. л. гірчиці,
1 ст. л. лимонного соку,
1 ст. л. виноградного оцту (можна яблучного),
3 ст. л. соняшникової олії,
1 ст. л. кислої сметани (за бажанням),
сіль - за смаком.


Приготування:

Сир натерти на великій тертці. Редиску й огірок нарізати соломкою. Консервований огірок нарізати кубиками. Кріп і цибулю подрібнити. Для готування салатного заправлення з'єднати гірчицю, оцет, лимонний сік. Додати до них рослинну олію та сметану, перемішати. Компоненти салату посолити за смаком, полити заправленням і все перемішати.


Салат з редиски з яйцями

Інгредієнти:
1 пучок редису,
4 яйця,
1 цибулина,
4 ст. ложки сметани,
зелень кропу та петрушки,
сіль, перець чорний мелений.

Приготування:

Молоду редиску помити, нарізати кружечками і скласти в глибокий посуд. Цибулю ріпчасту теж потрібно нарізати півкільцями і з'єднати з редисом. Зварити яйця в круту, нарізати кружечками (можна й кубиками). Підготовлені продукти укласти в салатник, чергуючи кружечки редису, цибулю і яйця, заправити сіллю, перцем, полити сметаною, посипати дрібно рубаною зеленню.

Смачного!

Ще 5 рецептів смачних весняних салатів з редиски можна подивитися тут.

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: