Регистрация    Увійти
Авторизація
» » Кролик з оливками й помідорами. Рецепт від Андрія Макаревича

Кролик з оливками й помідорами. Рецепт від Андрія Макаревича


Кролик з оливками й помідорами. Рецепт від Андрія Макаревича

М’ясо кролика дуже ніжне, смачне та корисне. Це дієтичний продукт, який повинен бути у раціоні кожного. У м’ясі мінімум калорій і холестерину.

Пропонуємо вашій увазі простий, але елегантний рецепт приготування кролика від Андрія Макаревича.



Інгредієнти:
1 тушка кролика,
1 ст. л. оцту,
1 цибулина,
зубок часнику,
гілочка розмарину,
100 мл білого вина,
жменя оливок,
2 помідора,
сіль, чорний перець.

Приготування:

Тушку кролика замочити у воді з оцтом на 30 хв. Порізати на великі шматки, помити, обсушити.

Часник і цибулю дрібно порізати й обсмажити в глибокій сковорідці разом із розмарином приблизно 5 хв. на дуже малому вогні, щоб усе просмажилося, але не підгоріло.

Викласти в сковорідку шматочки кролятини й обсмажити з усіх боків до легкого золотистого кольору, потім посолити, поперчити, полити вином і тушкувати під покришкою на малому вогні.

Через 30 хв. викласти в сковорідку помідори без шкірочки, збільшити вогонь і тушкувати без покришки, доки соус трохи не загусне, приблизно 10 хвилин.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: